Witam.Wie ktos moze ile grozi za pobice irlandczyka w irlandii.Znaiomy pod wplywem alkoholu pobil tam jakiegos irlandczyka i obecnie siedzi juz 5 miesiecy i nie odbyla sie ani jedna sprawa.Chcialbym tez zaznaczyc ze nie stac go na adwokata i ma przydzielonego z urzedu.Bardzo prosze o odpowiedz.Z gory dziekuje i pozdrawiam
witam.wczoraj dostalismy z zona list z krakowa iz jest podejrzenie choroby genetycznej.zona dzwonila dzis tam i lekarka powiedziala jej ze to chodzi o mukowiscydoze: maly ma 7 tyg,bardzo ladnie przybiera na wadze,nie ma zadnych problemow z kaszlem wogole nie choruje.kupki robi rzadkie zawsze,nie poci sie jakos za specjalnie.jedynie ma problem z robieniem czasem kupki,ale i to rzadko.je jak smok:i dlatego nie rozumiem tego listu?nikt w mojej czy w naszej rodzinie nie mial mukowiscydozy,a tu nagle taka wiadomosc: prosze mi powiedziec o ile sie potwierdzi diagnoza-oby NIE-to kiedy mukowiscydoza sie uaktywnia??czy moze to byc w kazdym wieku?czy sa jej jakies odmiany np:lagodna lub ostra??jedziemy z zona do krk do sw.ludwika za tydz. w srode.zona zrozpaczona ja zreszta tez.to nasze pierwsze dziecko a do tego mamy konflikt serologiczny z zona.maly ma krew po mnie ab rh.poprostu nie widac po nim zadnej choroby?pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.