Autor |
Wiadomość |
05Mateusz
|
: 22 cze 2011, o 17:10 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Dwaj Anglicy wyruszyli w podróż koleją. Jechali hen na daleką prowincję, więc podróż była długa... Pociąg wyruszył z Londynu. Pomimo że panowie siedzieli w jednym przedziale nie zamienili ani słowa przez ponad godzinę. Krajobraz za oknem zmienił się z „przemysłowego” na „angielski” (monotonny) , mgła, wrzosowiska, jednym słowem straszliwa nuda. Po godzinie pierwszy zagaja: - Wie Pan? Lubię Święta Bożego Narodzenia .... Mija kolejna godzina (wrzosowiska, mgła, nuda). Zagajony uprzejmie odpowiada: - Wie Pan? A ja lubię uprawiać seks z moją żoną .... Po kolejnej godzinie (mgła wrzosowiska, nuda), zagajający odpowiada: - No tak, ale jednak ŚWIĘTA SĄ CZĘŚCIEJ......
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
05Mateusz
|
: 23 cze 2011, o 16:22 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Do klubu golfowego przyjęto nowego członka. Bardzo się przechwalał prezesowi klubu i opowiadał o swoich nieprawdopodobnych sukcesach. Prezes zabrał go na pole i poprosił o pokaz umiejętności. Oczywiście facet grał fatalnie, kijem zbierał ziemię zamiast piłki, nigdy nie trafiał do dołka, nie miał o niczym pojęcia. Na koniec zapytał: - No i co pan sądzi o mojej grze? - Cóż, jest bardzo interesująca, ale nie sądzę żeby wyparła golfa. --- Król Artur szykował się na krucjatę i zawołał jednego ze swoich podwładnych i powiedział: - Tu jest klucz do pasa cnoty mojej żony. Jeśli nie wrócę wciągu 10 lat, możesz go użyć. Jego wysokość minął drewniany most i ruszył przed siebie zakurzona drogą. Zatrzymał się, zawrócił konia i ostatni raz spojrzał na zamek. Nagle zobaczył biegnącego w jego stronę podwładnego, który krzyczał: - Stop, najjaśniejszy panie! Całe szczęście udało mi się jeszcze zdążyć! To zły klucz! 
|
|
Na górę |
|
 |
05Mateusz
|
: 23 cze 2011, o 16:23 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Do pubu, w którym siedzi Irlandczyk, wchodzi trzech Angoli. Zamawiają po kuflu piwa i zaczynają się zastanawiać, jak tu wkurzyć nieznajomego. Pierwszy z nich wstaje, podchodzi i mówi: - Ty, wiesz, że St. Patrick był pedałem? - No i co z tego Pierwszy Angol niepocieszony wrócił do stolika. Drugi wstaje, mówi "teraz ja spróbuję" i podchodzi do Irlandczyka:: - Ty, a wiesz, że St. Patrick był pedałem i w dodatku transwestytą? - No i co z tego Ten także wrócił niepocieszeny do stolika. W końcu trzeci próbuje: - Ty, a wiesz, że St. Patrick był Angolem? - Tia...Twoi kumple już mi mówili
|
|
Na górę |
|
 |
05Mateusz
|
: 23 cze 2011, o 16:26 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Ulicami Londynu spacerowała pewna dystyngowana Pani ze swoim małym, ślicznym pudelkiem. Ubrana była bardzo gustownie, modnie lecz w sposób stonowany i nie krzykliwy. Nawet obroża pieska dopasowana była do kostiumu owej Pani. Poruszała się z gracją, a jej wygląd świadczył o manierach najwyższych lotów. Gdy tak spacerowała na jej drodze pojawił się pewien dystyngowany Pan. Typowy Anglik, ubrany równie gustownie i poruszający się z niemniejszą gracją. Wtem piesek dystyngowanej Pani zaczął swoim cieniutkim głosem szczekać na dystyngowanego Pana. Owy Pan odsunął się nieznacznie od Pani zasłaniając się z lekka laską, którą zawsze zabierał na spacery. Wtedy odezwała się właścicielka pudelka swoim ciepłym i spokojnym głosem, obdarzając Pana uśmiechem: - Proszę się nie obawiać, mój Pimpuś nie gryzie. Dystyngowany Pan słysząc ciepły głos dystyngowanej Pani, odpowiedział: - A ch*j go wie…??
|
|
Na górę |
|
 |
Jim26
|
: 2 lip 2011, o 22:07 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
W jednym przedziale w pociągu jechał Irlandczyk, Anglik, Ładna Kobieta i Gruba Kobieta. W pewnym momencie pociąg wjechał do tunelu. Zrobiło się ciemno i dało się słyszeć odgłos uderzania otwartą dłonią w twarz. Pociąg wyjechał z tunelu i troje z pasarzerów zauważyło czerwony ślad dłoni na twarzy Anglika.
- Ładna dziewczyna pomyślała sobie: No pewnie chciał złapać mnie za biust i złapał tę "przy kości" i dała mu w twarz.
- Gruba babka pomyślała: pewnie chwycił tę ładną dziewczynę za biust i dała mu w twarz.
- Anglik pomyślał: Irlandczyk chwycił za biust ładną dziewcznę, a ja dostałem w twarz.
- A Irlandczyk pomyślał: Mam nadzieję, że będzie jeszcze jeden tunel, to znowu dam temu skur***synowi w ryja.
|
|
Na górę |
|
 |
Jim26
|
: 2 lip 2011, o 22:10 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Co robi Polak kiedy Polska wygrywa mistrzostwa świata w piłkę nożną? --- Gasi playstation i idzie spać!
Jak nazywa się polski samochód dostawczy? --- Taczka.
W jaki sposób polskie matki uczą swoje dzieci zakładać majtki? --- Żółte z przodu, brązowe z tyłu!
Anglik UK podchodzi do Polaka i pyta: - Do you speak english? Polak z politowaniem: - Ty weź się zacznij uczyć polskiego, bo jest nas tutaj już ponad pół miliona!
Ostatnio zmieniony 2 lip 2011, o 22:13 przez Jim26, łącznie zmieniany 1 raz
|
|
Na górę |
|
 |
Jim26
|
: 2 lip 2011, o 22:11 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Francuz, Anglik i Polak złapali złota rybkę, która w zamian za uwolnienie, obiecała spełnić po jednym ich życzeniu. - Ja mam taką brzydką i starą żonę - mówi Francuz - chce żeby była ładną i młodą. - Na mnie szef w pracy się zawziął - mówi Anglik - daj mi nową pracę z wyższą pensją. --- A mój sąsiad ma stado krów - mówi Polak - spraw, aby mu te krowy pozdychały...
Kowalsky i Malinowsky pojechali do roboty do Anglii. Po kilku miesiącach wraca tylko Kowalsky. Znajomi się pytają: - A gdzie masz Malinowskiego? - Został, sklep otworzył - odpowiada. - Po trzech miesiącach? Jak? - Normalnie, łomem - odpowiada Kowalsky.
|
|
Na górę |
|
 |