Witam serdecznie!! Nosze sie z zamiarem zabrania Polsatu ale nie wiem jak mam sie za to zabrac.Prosze moze juz ktos zabieral do Anglii i moglby odpisac jak trzeba taki zestaw zabrac jako bagaz rejstrowany ?? podreczny??.Czy abonament moze byc oplacany w Polsce przez zone skoro antena jest w Anglii??I ostatnie pytanie jak moge ustawic antene skoro nie mam zielonego pojecia jak to zrobic gdyz nigdy sie nie bawilem w ustawianie anteny.dziekuje za odpowiedz i przepraszam za dlugi post
Rejestracja: 23 cze 2005, o 16:47 Posty: 4165 Lokalizacja: Na PW prosze pisac tylko w sprawach zwiazanych z dzialaniem forum !
Ja mam cyfre + i tak .dekoder wyslali mi z Polski autokarem jako paczke/przesylke,talerz kupilismy w uk abonament oplacamy raz w roku.Jezeli nie potrafisz zamontowac takiego zestawu napewno znajdziesz w ogloszeniach duzo osob,ktore za odpowiednia zaplate zrobia to za ciebie.
Wystarczy poszukać sklepu z TV satelitarna w Londynie np jeden jest na greenford na przeciwko tesco houver ;P sam widziałem ;P Postcode to chyba UB68BZ. Kolejny widziałem gdzies na neasden.. niedaleko polskiego fryzjera... wiec ja nie widze problemu
Witam nie musisz wysylać polsatu z polski możesz po prostu kupić go na miejscu u mnie w sklepie polska-telewizja.co.uk zajmujemy się wszystkim co jest związane z telewizja czyli montażem oraz sprzedażą zestawów polskiej telewizji.
Witam , jestem tutaj nowy, jak w temacie ,nie mam pojecia ja zabrac sie za instalacje nowej listy programow do ariva 150 combo. Dzieki wielki za pomoc.