Autor |
Wiadomość |
topic
|
: 29 sie 2015, o 09:09 |
|
|
http://www.gbritain.net/forum/viewtopic.php?f=29&t=8523
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
yellonek
|
: 26 paź 2015, o 22:18 |
|
|
Witam wszystkich. Mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zaglada - poczytalam sobie wszystkie komentarze I uwierzyc nie moge! Kochani prosze sie tu zglaszac wszyscy ktorzy maja niemile wspomnienia z tego chorego biura (nie wazne pod jaka nazwa dzialalo) szansa na odzyskanie pieniedzy JEST ale trzeba bedzie napisac zeznania, pozbierac invoice/dowody I troche powalczyc. Bede czekac na odpowiedzi!
|
|
Na górę |
|
 |
tmt
|
: 1 lis 2015, o 22:08 |
|
|
Napisz coś więcej, rok temu mnie też wykiwali
|
|
Na górę |
|
 |
Poszkodowana
|
: 11 mar 2019, o 18:03 |
|
|
Witam,
Szkoda , że tak późno trafiłam na ten portal. Niestety dałam się nabrać na tą chorą agencję i na jego włascicielkę . A co jest najlepsze to naganiaczką była chyba moja koleżanka i niejaka Ania , która mnie namówiła na wyjazd tam. Przyjechałam , nikt mnie mimo obietnic nie odebrał z dworca . Musiałam dymać na nogach przez całe miasto z walizką do agencji na ten trening za 400 funtów , a potem mieszkanie w prywatnym domu , oczywiście załatwione wszystko przez biuro. Po całym treningu oczywiscie czarowanie że będzie za chwilę praca . wszystko było oszustwem i wyciąganiem pieniedzy za stancję ....na końcu świata od centrum. Wróciłam po miesiącu do Polski , bez pracy pieniędzy i z depresją po całej sytuacji. Myślę że takich osób jest tysiące niestety które właścicielka oszukała. Uważam że powinno się gdzieś zgłosić ten proceder który ona uprawia!!!!!!!!
|
|
Na górę |
|
 |