sa pisze:
http://www.trans-voyager.go3.pl/kontakt.html korzystałam i jestem zadowolona.Taką paczuszke bedziesz musiała sama odebrac na Viktorii,ja przesyłałam komputer to dowieżli do domu.Firma jest w każdą sobote w Londynie.1 funt za 1 kg i chyba 4 funty za dowóz do domu, nie pamietam bo płaci odbierajacy.

Ja też kiedyś z tej firmy byłam zadowolona, polecałam ją znajomym ale teraz się to zmieniło.
19.XII.2007 była nadana paczka do Londynu_w Londynie paczke otrzymałam w porządku jednoczesnie podałam paczke do Polski,paczka składała sie z dwóch paczek zlepionych razem do siebie, wszędzie były czytelne adresy.Opłacałam obie paczki, należała mi się reszta,gdy kierowca zamknął drzwi myslałam,że poszedł do samochodu po reszte, niestety odjechał widocznie bez mojej wiedzy reszte potraktował jako napiwek./liczyłam,że może rozliczy sie w Polsce/
Do Polski nie dotarła 1 paczka/była tam drukarka HP na prezent/
Przy odbiorze paczki od razu zważłyłam paczke przy kierowcy bo wydawała się lekka w/g wpisanej wagi przez firme./Wiedziałam,że paczka nadana ma mieć 22 kg_było 15 kg
Natychmiast z Polski i Londynu interweniowalismy_rezultat,stracilismy masę pieniedzy na telefon, ciągłe inne odpowiedzi.
Podobno paczka się znalazła w innym mieście, miała byc dziś, wreszcie powiedziano mi,że będzie w piatek_ czy bedzie nie wiem,już im nie wierze.
Firma sie powiększyła, widać nie ogarniają juz wszystkiego.
-------------------------------
Jeżeli nadajecie paczkę:
1. Rób dokładny spis co wkładasz do paczki
2. Nadając i odbierając paczkę sprawdź wagę
3.Upominaj się od razu o reszte
4.Bierz pokwitowanie o nadaniu paczki z zaznaczoną wagą i wartością